Bidra med innlegg

jeg er feminist, anti kapitalist, miljøkrisestressa og generelt glad i privatlivet mitt på internett.
Kunstner og aktivist selvfølgelig.

Hjemmesiden er  åpen for å legge ut tekster dere selv har skrevet, eller bilder, opplevelser og observasjoner. Send meg en mail om hva det angår så lager vi en plan. Skjemaet er nederst på denne siden.

Psykisk syk mann som har drept prostituert er på tidlig frifot

Han her var rusa på masse forskjellig narkotika og havnet i en psykose, der han trodde han skulle bli en varulv. I denne tilstanden drepte han ei dame som solgte sex med å knistikke henne 30 ganger, nå er han på frifot og blitt observert på tinder.   Vi må passe på hverandre i hvertfall oss damer og transpersoner, for vi er ekstra utsatt for vold og urettferd. Oppfordrer alle til å være slem mot denne drapsmannen hvis dere ser han på tinder. Men også, pass på dere selv og ikke utsett dere for fare. Dette er ett av mange bevis på at rettsystemet hovedsaklig beskytter menn.

Halshugging og respektløs lærer. Fra et feministisk synspunkt

Jeg er mot religiøse normies og edge lords, som er de to hovedkarakterene i denne nyhetssaken. Vi har alle fått det med oss, et brutalt drap i Frankrike. Så jeg har ikke så mye sympati for noen av sidene. Slik jeg har forstått situasjonen, så har en fransk lærer vist Karikaturer av profeten Muhammen, tegningen var laget av det franske bladet/avisen Charlie Hebdo. Og kort tid etterpå halshugget en elev han, som en konsekvens. Stygg sak fra start til slutt. 
Det har vært en del oppstyr med Charlie H tidligere, da en terrorist gikk inn i lokalet og fyrte løs med skudd, den gangen de publiserte karikaturer av Muhammed. I solidaritet gikk folk i gatene og flere byttet profilbilder på facebook. Je suis Charlie.Muslimske land hadde også opptøyere og protester. Brenning av blader og flagg. Jeg tror de kommer fra et trist/sint sted, da jeg ikke kan si det helt sikkert og ikke orker å google meg frem til akuratt det. Her kan dere heller se bilder. 
Mye styr. 


Religion er til hinder for at vi alle kan leve vår optimale liv, da en del er religiøse er hyklere og dømmende. De kan være homofobiske, kvinnehatende og voldelige. Nei takk, har mer enn nok av det allerede.
Og denne edge lord læreren som vet at sist denne karikaturen ble vist, så skjedde det jævlig mye stress som spredde seg over hele kloden. Det handler om å vise litt.. bare LITT folkeskikk og unngå å gjøre noe som sårer 1.8 billioner mennesker. Bro, på barneskolen lærte vi under KRL KRLE at man IKKE SKAL VISE TEGNINGER AV MUHAMMED. 

Menn er så sjukt dumme i hode av og til.

Oljesøl som kan skje når som helst. Skip nr. 1

Etter å ha tittet litt på twitter så dukket det opp en drøy nyhet i feeden. Et svært olje skip holder på å ruste ihjel utenfor Venezuela og Trinidad/Tobago  og det kan sleppe ut opp til  227 124 707  kilo olje. Det er 227 millioner. Det ligger da en tikkende krise på havet, som ingen vil håndtere. Slik jeg har forstått det, så vil ingen røre skipet da Amerika har sanksjoner for olje fra Venezuela. Og hvis noen gjør olje forhandlinger med Venezuela så starter de amerikanske sanksjonene.
Dette er da enda et eksempel på at politikk er ubrukelig, og at de viktige problemene blir liggende. Er dette et problem fordi man er redd for å miste penger? Eller er det fordi noen gamlinger vil at vi mennesker skal dø raskest mulig?  Jeg fatter ikke at STATENE I OMRÅDENE RUNDT ignorerer det og velger å gjøre INGENTING. Hva som helst er da bedre enn ingenting.

Her kan dere lese om saken - https://www.looptt.com/content/us-embassy-urges-immediate-action-fso-nabarima
Under fant jeg noen bilder av søte dyr som hører til i Trinidad og Tobago. 

Dyrene aner ingen fred og fare så ender de opp sånn

Skip nr 2.
Oh no man, ennå et skip som får flyte fritt på havet med flere millioner liter olje. Oi, dette skipet her holder OGSÅ på å ruse ihjel og er en tikkende olje bombe.. Best å bare ignorere... Mentaliteten i styret er at hvis man ignorerer det hardt nok, så går problemet vekk helt av seg selv :)
Dette er da FREKT av styret å påstå.
Kan noen som er ansvarlig melde seg!! Og fikse problemet de selv startet!
Egentlig, kan noen som helst fikse dette skripet, fjerne all oljen. Kanskje man til og med kan stjele den jævla olja.
Noen ganger føles det som at jeg selv må sette meg på første gummibåt til røde havet og fikse dette.


 Link: https://edition.cnn.com/2020/07/17/middleeast/yemen-oil-tanker-catastrophe-intl/index.html

Det som sitter på disse skipene kan bli brukt til å lage våre plastikk gjenstander, vi bruker alle engangsplast hver dag. Ja, du også.  Og det er giftig for oss, i hvertfall hvis vi setter mat i plast under solen eller brenner plastikken.  Og en del av det vi bruker kan vi ikke resirkulere engang. Hvis man setter seg inn i historien til plastikk, jeg skal ikke gå så dypt inn i dette, men på bilde under så er det et felt som heter symbol. Det designet er laget for å forvirre oss konsumere til å tro at det går an å resirkulere. DET ER IKKE TILFELLETT AARRRghhh. I dag kan man kun resirkulere disse nummerene: 1 Pet -2 HDPE og 3 PVC. Resten går det ikke an å forandre på. Dette har oljeselskapene vist helt fra starten av, og ansatte derfor noen reklame folk til å grønnvaske logoen og hele plastikk opplevelsen.  Plastikk må være rent for at det kan bli resikulert, så hvis du søler syltetøy på plasten din, så er den nå ubrukelig, med mindre du vasker den, men hvem vil det i vår travle hverdag. Resirkulering er noe jeg anbefaler at alle leser seg opp på, eller hører en podcast. Grunnen til at det anbefales, er at det er givende å finne ut av hvor mye løgn og illusjoner vi har fått presset på oss fra de større selskapene om også har sluttet å ta ansvar.

Verden er et vakkert sted men jeg hater så mange situasjoner vi er i

Rask rant om anarko feminisme

I disse dager er det viktig å ta stilling til politikken, da en del mennesker har tatt facismen og nazismen tett til brystet. Det har rett og slett blitt stor plass i hjertene til folk og det er flere hatefulle og ignorante meninger ute og går. Dette er en hyper matcho manne politikk, og hvis historien repiterer seg selv, så ender det opp med krig, bok-brann, ødeleggelse, smerte, humanitær krise. Og da vinner ikke mennene en gang, for de unge fattige blir sendt til krig. 

Det som forvirrer meg mest med politikken som ble nevnt over, er at disse gruppene mennesker er så lite klassebeviste. De er ofte arbeiderklasse, og satser på å angripe andre i arbeiderklassen. Hvis man skal ha reel forskjell, bør man gå etter de rike og ressurssterke som ruger på godene sine. 
Rike mennesker gjør det vanskelig for oss andre å tjene penger. I hvertfall hvis $ ligger urørt på en konto. De sørger for at vi får økonomisk stress.

Man trenger ikke å være bevist på at en selv er hatefull, da vi har fått tildelt fordommer fra den tiden vi ble født og oppvokst. Det tar tid å tømme hjernen sin for søppel, og jeg skulle ønske vi kollektivt kunne få det til å skje raskere. Vi trenger ikke å legge våre egne behov til siden, det er noe vi gjør for å unngå å bli sett på som masete eller som ei bitch/fitte. Det er kult og utradisjonelt å si fra, og i hvertfall som ei kvinne. Det å si nei, og å leve på sine egne premisser. Det er kult å ha sin egen standard for hvordan andre skal behandle deg på. Si ifra når behovene dine ikke blir møtt, det er mange måter å gjøre det på. Jeg, som barnløs dame kan gjøre hva faen jeg vil. Det er fantastisk. Da utelukker jeg ikke at det kan være skummelt og ubehagelig, for jeg tror vi alle har brent oss av og til og blitt utsatt matcho psyco man oppførsel.

Hva er anarki: Dette er en politisk form som ikke er rød eller blå. Det er en annen styremåte der vi alle kan dele på makten. Grunn prinsippene i anarki er at det skal vekk med byrokrati, statens regler, staten generelt og vi kan skape borgerråd, som er mer demokratisk på alle måter enn politikere som fremstår som underholdnings karakterer og mellommenn mellom oss og demokratiet. Anarki er at det er vi som bruker områdene som eier de. Så hvis du er i gaten, så er din rett like stor til å bruke den som alle andre. Samme som hvis du er på jobb, så er du like mye sjef som alle andre ansatte, selv om dere har forskjellige oppgaver. Man kan oppføre seg som man vil, så lenge det ikke påvirker andre negativt eller skader dem.
(borgerråd) 

Feminisme handler om likestilling mellom alle kjønn, og da menes det ikke at damer skal oppføre oss som menn. Heller at vi kan ha et forhold til hverandre som er nøytralt og ærlig, spesielt er det viktig at det unngår å hakke ned på mennesker som er fattigere enn oss, både økonomisk og ressurser. At en oljeansatt er like mye verdt som en tekstilarbeider i Indonesia. Eller en barnehagelærer like mye verdt som en elektriker. 
Jeg som feminist ser jo at menn er satt i en dritt livssituasjon også, hvor de skal være den som tjener penger til familien og har jobben sin som sin eneste personlighet. Og hva med transpersoner, som prøver å leve livene sine men får ekstremt mye oppmerksomhet rundt genitalia. Slutt med det folkens. Vi er alle født inn i en verden som sparker oss i fjestet og behovene våre i søppelet. 

Sånn livets sirkel er satt for oss i dag blir vi født, oppvokst og opplært til hvordan vi skal oppføre oss ut ifra vårt kjønn og hvilken normer som er vanlig. Så får vi ungsomsårene der vi har det hormonelt morro (eller ikke) og i en alder av 15/16 skal vi velge utdanningen som passer til vårt voksne liv. Det valget vi tar der påvirker oss for alltid. Man begynner på videregående, og har det gøy (eller ikke), føler man har tatt riktig linje. Her er det i teorien en stødig kurst frem til man blir 18/19. Nå spiller gruppepresset inn, hvilket universitetet vil jeg gå på? Hvilken linje og karriere kan jeg tenke meg? Noen vet hva de vil, og jobber målrettet for å få det til, og det er bra for de. Hvis man av ukjente grunner er skolelei etter alle disse årene med utdanning og store klasser, så blir man fort sett på som ‘spesi’ hvis man tar seg et tenktende friår eller 5. Ut i arbeidslivet og tjene luselønn. Uansett, så er det forventet at man tar videre utdanning på et eller annet tidspunkt, og da søker man lån hos lånekassen for å få dekket sine behov under skoletiden. Nå er man student, så kjekt. Man studerer vel fra 2 år, til 7 år, kanskje mer, og dette bringer flere hundre tusen kroner i lån. Det er nå man blir virkelig låst fast til livet sitt, for etter dette må man ut i arbeid. Det er ikke snakk om å se og oppleve verden nå, jeg og du må betale ned gjelden vår. Og når den er nedbetalt, så bør man jo ta opp lån for å kjøpe seg et hus og en bil eller båt. Så er det mer lån. Verden i dag har et balletak rundt deg. Sjakk matt. Nå må du være i jobb de neste 30 årene eller livet ditt. I løpet av denne prosessen kan du bli bitter og fortelle de yngre generasjonene at de må få seg en utdanning, og hvis de ikke får seg det: se på de som tapere. Ta hevn. Sørg for at de føler seg mislykket som ikke vet hva yrke de vil jobbe som i livet. 


AArhus big dick energy

Den fineste byen i Danmark har sin egen Barcode, og den har store fremtidsplaner om å lage en stor kug som er dobbelt så høy som alle de andre byggningene. Det er kult at byplanleggere og eiendomsmeglere kan selge bygg med hav-utsikt, også bygge nye leilighetskomplekser rett foran de forige og selge havutsikt igjen.  Denne store kuken kommer til å gli ut i havet, for som vi vet så er vi i en MILJØkrise atm så havet stiger og denne her kommer til å forurense havet. Nydelig arkitektur (NOT) min beskjed til alle dansker er.. KAN JER STOPPE DETTE??

STAVANGER Im comming for u!

Tomme lokaler dreper sentrum.
Når jeg var i STVG her om dagen så oppdaget jeg at i en av de mest lokale gatene, var det over 7 tomme lokaler. Noen lokaler var dekket til med gardiner så det er vanskelig å vite om der er FLERE. Der jeg tegnet en rød stripe er hvor jeg tok disse bildene.

Samtidig så er Stavanger en kulturfattig by, hvor alle 'klubbene' spiller pop eller rock. Det er lite plass for alternativ musikk eller kunst, også våger den byen å ha DYR leie.

Mitt råd til STVG er å slutte å være så kristne og konservative at det skremmer vekk unge folk. Her burde kommunen gripe inn å gi vekk noen av byggningene til veldedighet, få på noen cafeer eller gallerier eller dyrebutikk eller kunst og håndtverks butikk.

Using Format